İşletme Fakültesiİşletme - İngilizce

İşletme - İngilizce

Tanıtım faaliyetlerimize gönüllü olarak katılan mezun/öğrencilerimize teşekkür

17-19 Temmuz 2017  tarihleri arasında Göztepe Kampüsü Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu'nda yapılan Üniversite Tercih  Günleri'ne bölüm başkanlığımızın bilgisi dahilinde gönüllü olarak katılarak bölüm, üniversite tercihi,  iş deneyimlerini bölüm  tanıtımımıza ilgi gösteren aday öğrenciler ve velileri ile paylaşan 2015 İng. İşletme mezunlarımızdan İng. Üretim Yönetimi ve Pazarlama Yüksek Lisans öğrencisi Alperen Karabacak, 2016 İng. İşletme mezunlarımızdan Bengi Meriç Benderlioğlu ve Yasemin Ayhan, 2017  İng. İşletme mezunlarımızdan Esma Deveci,   2017 UNCW  İşletme Yönetimi Çift Diploma Programı mezunlarımızdan Emre Gökçe ve bölümümüz öğrencilerinden Murat Nalcı'ya katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Bu sayfa tarafından en son 07.08.2017 09:13:07 tarihinde güncellenmiştir.