İşletme Fakültesiİşletme - İngilizce

İngilizce İşletme Tanıtımı ve Teşekkür

Marmara İngilizce İşletme Tanıtım Broşürüne

ve

mezun olmuş öğrencilerimizden bazılarının "Marmara İngilizce İşletme" hakkındaki düşüncelerine

ulaşmak için tıklayınız.

7-10 Temmuz 2015 tarihleri arasında Göztepe Kampüsü'nde yapılan Üniversite Tercih ve Tanıtım Günleri'ne bölüm başkanlığımızın bilgisi dahilinde gönüllü olarak katılarak bölüm, üniversite tercihi, kulüp faaliyetleri ve iş deneyimlerini bölüm tanıtımımıza ilgi gösteren aday öğrenciler ve velileri ile paylaşan 2015 mezunlarımızdan Nazlı Özlem Acar, Şükran Şekeroğlu, Cengizhan Bolat, Onur Kocatürk ve Onur Karabacak'a öğrencilerimizden Mustafa Çelik ve Feyyaz Aydın  Özaydın'a  ayrıca  yerleşkemizde veli ve adaylara bölümümüze ait programlara tercih hakkında yardımcı olan tüm öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Bu sayfa tarafından en son 10.06.2016 09:17:23 tarihinde güncellenmiştir.