İşletme Fakültesiİşletme - İngilizce

İşletme - İngilizce

İşletme Fakültesi'nde "Eğiticilerin Eğitimi Çalıştayı" Yapıldı

İşletme Fakültesi ve İngilizce İşletme Bölümü bünyesinde 12 – 22 Aralık 2016 tarihlerinde düzenlenen "SAP ile İşletme Analitiği ve ERP Simülasyonu" ve "SAP ile Tedarik Zinciri Yönetimi" bölümlerinden oluşan "Eğiticilerin Eğitimi Çalıştayı" tamamlandı.

Çalıştayda eğitim veren öğretim üyeleri University of Southern California'dan Doç. Dr. Nitin Kalé'ye ve Youngstown State University'den Prof. Dr. Birsen Karpak'a teşekkür plaketleri İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Cömert tarafından takdim edildi. Başta Marmara Üniversitesi olmak üzere diğer üniversitelerden gelen öğretim üyelerinin geniş katılımı ile sürdürülen çalıştayda; Big  Data, Cloud gibi güncel konuların yanı sıra, SAP'nin en yeni versiyonuyla "ERP Simulasyonu ve Tedarik Zinciri" konularında eğitim verildi. Çalıştayın bitiminde katılımcıların sertifikaları ise Çalıştay Başkanı Prof. Dr. Rauf Nişel tarafından verildi.

Bu sayfa tarafından en son 15.01.2017 20:00:14 tarihinde güncellenmiştir.